3-gangen €49,50 Antipasti, Secondi Piatti, Dolci
4-gangen €57,50 Antipasti, Pasta, Secondi Piatti, Dolci
Zuppa di Zucca Italiaanse Pompoensoep- Crostini Taleggio kaas
OF
Capesante Gratinate Sint Jacobsschelp - Noorse garnaaltjes - Spinazie -
Hollandaisesaus - Parmaezaan - Gegratineerd
OF
Portabello Caprese Frisse Portobello gegratineerd – Mozzarella-TomaatBalsamico
OF
Insalata Pastrami e Burratina Lauw warme Salade - Pastrami - Vijg- Mini Burrata - Pompoen - Hazelnotenvinaigrette
Salmone Zalmfilet gerookt op appelhout - Basilicum-hollandaise saus
OF
Filetto di Cervo Gebraden Hertenbiefstuk - Italiaanse Wildsaus-Stoofpeertje
Vossenbessencompote
Supplement: € 2,50
OF
Carne di Manzo Gebakken Ossenhaaspuntjes
Keuze uit 2 sauzen: Bospaddenstoelensaus / Capriccioso paprikasaus
iOF
Risotto di Antonio Risotto-Funghi Porcini (Eekhoorntjesbrood )
Met verse zwarte truffel - Supplement 4,50
Semifreddo Romig ijsdessert van pistache – Advocaat-Mascarponesaus
OF
Panna Cotta Vanille pudding- Gezouten Caramel- Witte chocolade - Koek
Profiteroles e Gelatato Pistacchio Soesjes – Pistacheijs – Chocoladesaus
Formaggi 4 Italiaanse kazen - noten - crackers
Uitbereiding glas Vintage port 9,00
Pasta 4-gangen
Raviolini’s gevuld met ricotta en spinazie in Salie-botersaus
Wild paté van eend en pistache / compôte van sinaasappel